KunstLijn

KUNSTLIJN LUNTEREN

 

Janna is een van de oprichters van KunstLijn Lunteren: een enthousiaste groep van zestien plaatselijke kunstenaars die regelmatig exposities, kunstprojecten en atelierroutes organiseren.

Op 4 april 2020 opent de Koepel in Lunteren het nieuwe seizoen met een dubbelexpositie rond het thema ’75 Jaar vrijheid’. KunstLijn Lunteren verbeeldt daar hun ‘vrijheid in kunst’ met buitenbeelden en objecten.

Speciaal voor deze gelegenheid creëerden de kunstenaars hun werken in heel andere disciplines dan u van hen gewend bent! In de Koepel presenteert fotoclub Oog en Optiek hun foto’s, geïnspireerd door hetzelfde thema. Kunstenaars en fotografen vormen zo een verrassende combinatie, die de mooie route naar dit creatieve hart van Lunteren nog meer de moeite waard maakt. Openingstijden Koepel zie www.buurtbosch.nl

De jaarlijkse open atelierroute van KunstLijn Lunteren vindt plaats tijdens het tweede weekend van juni, ook dan is de dubbelexpositie nog te zien. www.kunstlijnlunteren.nl

Sinds 2003 is KunstLijn Lunteren bekend bij het kunstminnend publiek en geniet inmiddels landelijke bekendheid. Zo organiseert zij jaarlijks tijdens het tweede weekend van juni de open atelierroute, die door honderden mensen wordt bezocht. Kwaliteit, originaliteit en diversiteit zijn de kernwoorden.

Ieder jaar tonen de KunstLijners samen met professionele gastexposanten hun nieuwste werk. Er is een prachtige (fiets)route, muziek en te winnen kunstwerken. Op de website vindt u alle informatie. Van harte welkom!

ATELIERROUTE

De open Atelierroute vindt in 2020 plaats op DV 13 en 14 juni, pinksterweekend. Wegens andere exposities doet Janna dit jaar niet mee.

CONTACT


Wormshoefweg 15,

6741ZG Lunteren


janna@vandekaa.com


06 105 49 142

WELKOM


Voor informatie en / of een bezoek aan mijn atelier, neemt u contact op via mail of telefoon.© JANNA van de Kaa