KunstLijn

KUNSTLIJN LUNTEREN

 

Janna is een van de oprichters van KunstLijn Lunteren: een enthousiaste groep van vijftien plaatselijke kunstenaars die regelmatig exposities, kunstprojecten en atelierroutes organiseren.

KUNSTLIJN LUNTEREN VIERDE AFGELOPEN JAAR HAAR 15 JARIG BESTAAN MET DE THEMATENTOONSTELLING 'DE TIJD VLIEGT'IN HUIS KERNHEM EDE. 

Sinds 2003 is KunstLijn Lunteren bekend bij het kunstminnend publiek en geniet inmiddels landelijke bekendheid. Zo organiseert zij jaarlijks tijdens het tweede weekend van juni de open atelierroute, die door honderden mensen wordt bezocht. Kwaliteit, originaliteit en diversiteit zijn de kernwoorden.

Ieder jaar tonen de KunstLijners samen met professionele gastexposanten hun nieuwste werk. Er is een prachtige (fiets)route, muziek en te winnen kunstwerken. Op de website vindt u alle informatie. Van harte welkom!

ATELIERROUTE

De open Atelierroute vindt in 2019 plaats op DV 8 en 9 juni, pinksterweekend. Ook dit jaar Janna samen met haar gastexposanten hun (nieuwste) werk en technieken tonen. 

Charlotte Molenaar (Driebergen) Buitengewone accessoires van textiel.
Charlotte ontwerpt en maakt buitengewone accessoires van textiel in combinatie met andere materialen zoals zilver, titanium of glas.


Hans Buenk (Zwolle) Schilderijen.

Hans gebruikt acrylverf op linnen doek om pasteus te werken.

Zijn werk kenmerkt zich ook door dunne transparante vlakken. 


WELKOM


Voor informatie en / of een bezoek aan mijn atelier, neemt u contact op via mail of telefoon.© JANNA van de Kaa

CONTACT


Wormshoefweg 15,

6741ZG Lunteren


janna@vandekaa.com


06 105 49 142