KunstLijn

KUNSTLIJN LUNTEREN

 

Janna is een van de oprichters van KunstLijn Lunteren: een enthousiaste groep van twaalf plaatselijke kunstenaars die regelmatig exposities, kunstprojecten en atelierroutes organiseren.

KUNSTLIJN LUNTEREN VIERT HAAR 15 JARIG BESTAAN MET EEN THEMATENTOONSTELLING IN HUIS KERNHEM EDE. HET THEMA IS 'DE TIJD VLIEGT'. OPENING ZATERDAG 13 OKTOBER, ZIE INFO OP SITE KERNHEM. VAN HARTE WELKOM!

Sinds 2003 is KunstLijn Lunteren bekend bij het kunstminnend publiek en geniet inmiddels landelijke bekendheid. Zo organiseert zij jaarlijks tijdens het tweede weekend van juni de open atelierroute, die door honderden mensen wordt bezocht. Kwaliteit, originaliteit en diversiteit zijn de kernwoorden.

Ieder jaar tonen de KunstLijners samen met professionele gastexposanten hun nieuwste werk. Er is een prachtige (fiets)route, muziek en te winnen kunstwerken. Op de website vindt u alle informatie. Van harte welkom!

ATELIERROUTE

Tijdens de Open Atelierroute, van 2017, waren schilderes Mieke Baak en Hetty In de Braekt met haar bijzondere halskettingen de gastexposanten in Janna's Atelier.

WELKOM


Voor informatie en / of een bezoek aan mijn atelier, neemt u contact op via mail of telefoon.© JANNA van de Kaa

CONTACT


Wormshoefweg 15,

6741ZG Lunteren


janna@vandekaa.com


06 105 49 142